Kocaeli mitinginde Muhsin Yazıcıoğlu sloganına Erdoğan'dan tepki: Nereden çıktı bu

Kocaeli mitinginde Muhsin Yazıcıoğlu sloganına Erdoğan'dan tepki: Nereden çıktı bu
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kocaeli mitinginde konuşurken, kalabalığın içinden "Muhsin başkanın askerleriyiz" sloganı yükseldi. Erdoğan slogana "Nereden çıktı bu" diye tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı'nda düzenlediği mitingde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasının bir kısmında kalabalığın içinden bir grup "Muhsin başkanın askerleriyiz" diye slogan attı. Bir süre slogan sesleri yükselirken Erdoğan "Nereden çıktı bu" dedi ve sözlerini sürdürdü.

"CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık"

Muhalefeti de hedef alan Erdoğan, turizmde, 54,5 milyar dolarla rekor kırıldığını, istihdamın arttığını, milli gelirin 1,1 trilyon doların üstüne taşındığını söyleyerek "Şunu açık açık söylemek durumundayım. Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Neyi başardıysak bu zihniyetin çelmelerine rağmen başardık. Engelleri tek tek aşarak, zincirleri parçalayarak, zorlukları göğüsleyerek, saldırıları püskürterek Allah'a hamdolsun bugünlere kadar geldik" dedi.

Erdoğan depreme hazırlık yapılması gerektiğini belirtirken kentsel dönüşüm sürecinin seçimin ardından hızlanacağını söyledi. (Kısa Dalga)

Gündem