Kocası tarafından darp edilip bıçak çekilen kadın, kendini eve kilitledi

Kocası tarafından darp edilip bıçak çekilen kadın, kendini eve kilitledi
Eşine şiddet uygulayan erkek, çocuklarının şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Kartal'da iddiaya göre oturduğu evde eşi tarafından darp edilip bıçak çekilen kadın kendini eve kilitledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen kadının çocukları, tartışma yaşadıkları babalarından şikayetçi oldu.

Kartal Yeni Soğanlık Mahallesi Mehmet Emin Yurdakul Sokak'ta oturan Kadir Ç., eşi Zeynep Ç. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Kadir Ç. eşi Zeynep Ç.'yi darp etti. İddiaya göre eşine bıçak çeken Kadir Ç. evden ayrıldı.

Korkarak kendini eve kilitleyen kadın ise durumu çocuklarına haber verdi. Çocuklarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, darp edilen kadını evinden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yüzünde darp izleri bulunan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saldırgan eş tekrar evin önüne gelerek kızı ve oğluyla tartışmaya başladı. Baba ve çocukları arasındaki tartışmanın sona ermesi için polis ekipleri devreye girdi.

Çocuklarının şikayetçi olması üzerine Kadir Ç. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Darbedilen kadının kızı olay yerinde sinir krizi geçirdi, "Kadına bıçak çekmiş. O benim babam. Babam olduğu için utanıyorum" diyerek tepki gösterdi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

Kadın