Kocasının canlı gömdüğü kadın mezardan kaçtı

Kocasının canlı gömdüğü kadın mezardan kaçtı
ABD’nin Washington eyaletinde ayrı yaşadığı kocası tarafından bıçaklanıp canlı canlı gömülen kadın mezardan kaçtı.

ABD’nin Washington eyaletinde, ayrı yaşadığı kocası tarafından bıçaklanarak canlı canlı mezara gömülen Young Sook An, mezardan çıkarak kaçmayı başardı. Kadın, kocası Chae Kyong An hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğunu söyledi.

The Daily Beast'in haberine göre; 42 yaşındaki Young Sook An, kocası tarafından evinden kaçırıldı. 53 yaşındaki Chae Kyong An'in eşinin kollarını ve bacaklarını koli bandıyla bağlayarak göğsünden bıçakladı ve ormana gömdü.

Young Sook An, mezardan çıktıktan sonra polise verdiği ifadede, kocasının, emekli maaşının bir kısmını talep ettiğini ve kocasına hayır dediğini, olayın da sebebinin bu olduğunu söyledi.

Habere göre vahşi koca, birinci derece cinayete teşebbüs, birinci derece adam kaçırma, birinci derece saldırı ve ağır taciz-öldürme tehdidi suçlamalarıyla karşı karşıya.

“MEZARIMIN ÜSTÜNDE YÜRÜDÜ”

Mezarından çıkmayı başaran Sook An, yaklaşık 30 dakika koştu ve yardım aldığı eve ulaştı. Yardım aldığı ev sahibinin emniyet görevlisi olduğunu fark etti. Emniyet görevlisine "Kocam hala ormanda" diyen kadın kocasının kendisini öldürmek istediğini söyledi.

Kocasından şiddet gördüğünü anlatan ve koruma kararı olduğunu belirten Young Sook An, polise, kocasının kendini göğsünden bıçaklamadan önce mezar kazdığını anlattı.

Toprağın altında boğulma tehlikesi geçiren Young Sook An, "gömüldükten sonra kocamın mezarımın üzerinde yürüdüğünü duyabiliyordum" dedi. Zanlı koca, kefaletsiz tutuklandı.

Dünya