Komutan, silahla "sabotajcı avına" çıkan grubu uyardı: "Sizi birbirinize düşürmeye çalışıyorlar"

Komutan, silahla "sabotajcı avına" çıkan grubu uyardı: "Sizi birbirinize düşürmeye çalışıyorlar"
Manavgat'ta jandarma komutanı 'sabotaj' iddiaları üzerine silahla nöbet tutup plaka, kimlik kontrolü yapan grupları uyardı: "WhatsApp gruplarından yanlış plaka atıyorlar. Birbirinize düşürmeye çalışıyorlar."

Antalya Manavgat'ta yangının ardından silahla nöbet tutan, yol kesen gruplara jandarma komutanın yaptığı uyarı sosyal medyaya yansıdı. Facebook, WhatsApp gruplarındaki yanlış bilgilerle hareket ettiklerini söyleyen komutan, görüntüde şunları söylüyor:
"Sizin o üye olduğunuz WhatsApp gruplarından sürekli yanlış plaka atıyorlar. Sonra burada çevireceksiniz başınıza büyük olaylar gelecek. O üye olduğunuz WhatsApp gruplarını silin ve bunlara inanmayın. O gruplar takip ediliyor. Gerçekten şüpheli bir durum olursa bize iletin. Sizlerin yaptığınız bu hareketler bizim işimizi aksatıyor. Atılan plakaları biz denetliyoruz zaten. Hepimizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar.

Sizlerin böyle yollara düşmesini gerektirecek bir şey yok. 'Her gün bir sürü molotof kokteyli atılıyor' diyor. Öyle bir şey yok. Yakalanan arkadaşlar da serbest kaldı suçsuz oldukları için. Sizlerin yaptığı bu hareketler bizim zamanımızı alıyor.

Atılan bütün plakaları biz değerlendiriyoruz. Sizleri birbirinize kırdırmaya çalışıyorlar. Yarın senin plakanı verecekler, seni tanımayacaklar, seni linç ettirmeye çalışacaklar..."

Gündem