Konseri yasaklanan Aynur Doğan'dan açıklama: Kum torbası değiliz

Konseri yasaklanan Aynur Doğan'dan açıklama: Kum torbası değiliz
Sanatçı Aynur Doğan, “Bizler ‘kaslarınızı’ geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız” dedi.

AKP'li Derince Belediyesi'nin konserini yasakladığı Kürt sanatçı Aynur Doğan, ilk kez konuştu.

Doğan’ın Kocaeli'nin Derince ilçesinde 20 Mayıs’ta vereceği konser, AKP’nin yönetimde olduğu Derince Belediyesi tarafından iptal edildi. Derince Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, "İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun, yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir" denildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu siyasilerden ve sanatçılardan destek mesajları alan Aynur Doğan, bugün sosyal medya hesabı üzerinden, şu açıklamayı yaptı:

'BU YOLDA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

“Aşıklar hakikati ispatlayanlardır, biz de bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Gücümüzün yettiği, sevginizin olduğu her yerde paylaşarak birlikte büyüyeceğiz. Bizler ‘kaslarınızı’ geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız." (Kısa Dalga)

Gündem