Koray Aydın'ın "parti" iddiasına Tansu Çiller'in avukatından yanıt geldi

Koray Aydın'ın "parti" iddiasına Tansu Çiller'in avukatından yanıt geldi
Tansu Çiller'in avukatı Dilek Özaşık, İYİ Partili Koray Aydın'ın sözlerine yanıt verdi: "Bazı medya organlarında E. Başbakan Prof. Dr. Tansu Çiller’in bir takım amaçlara hizmet etmek için, gizli bir gündemle siyasi parti kuracağına dair yaratılmak istenilen algının gerçekle hiçbir ilgisi yoktur."

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Sözcü'den Ruhat Mengi'ye yaptığı açıklamada, Tansu Çiller'ni Erdoğan'ın isteğiyle parti kuracağını sürmüştü. Aydın,  'Böyle bir partiyi kurmak istiyorlar ve bol vaatlerle insanları çekmeye çalışıyorlar. Bu partinin görev alanı, tek hedefi sadece İYİ Parti'dir, yüzde yüz böyledir, bunun şüphesi yok' demişti. Aydın ayrıca 'Tansu Çiller, AK Parti'den oy koparan İYİ Parti'nin oylarını kırmaya çalışmak için Erdoğan tarafından görevlendirilmiş, 'İYİ Parti'nin bulunduğu yerde ne yapabilirsen kardır' anlayışıyla iktidar tarafından desteklenen, maddi imkanları iktidar tarafından sağlanan bir proje kişisidir' ifadesini kullanmıştı.

Tansu Çiller, avukat Dilek Özaşık aracılığıyla Koray Aydın'ın sözlerine yanıt verdi. Açıklamada şöyle denildi: "Bazı medya organlarında E. Başbakan Prof. Dr. Tansu Çiller’in bir takım amaçlara hizmet etmek için, gizli bir gündemle siyasi parti kuracağına dair yaratılmak istenilen algının gerçekle hiçbir ilgisi yoktur.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur." 

Gündem