Covid-19 tedavisi gören Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı

Covid-19 tedavisi gören Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı
Çorlu tren katliamında eşini ve oğlunu kaybeden Mısra Öz, Kovid-19 sebebiyle 17 Nisan'da kaldırıldığı yoğun bakımdan çıktı.

Çorlu'da 8 Temmuz 2018'de 25 kişinin yaşamını yitirdiği tren faciasında eşi Hakan Sel ve oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden Mısra Öz, Kovid-19 sebebiyle 17 Nisan'da kaldırıldığı yoğun bakımdan çıktı.

Mısra Öz'ün babası Mehmet Öz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Şu an kızım Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı normal odasında. Kızıma duaları ile destek olan sesine ses olan tüm sevenlerine gönül dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinden İstanbul Halkalı'ya gitmek üzere hareket eden, 362 yolcu ve 6 personelin bulunduğu tren, 8 Temmuz 2018'de  Çorlu'nun Sarılar Mahallesi yakınlarında raydan çıkarak devrilmişti. Kazada 7'si çocuk 25 kişi yaşamını yitirmiş, 328 kişi de yaralanmıştı.

Kazada eşi Hakan Sel ve oğlu Arda Sel’i kaybeden, adalet için mücadelede veren Mısra Öz, Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine İstanbul’da hastaneye kaldırılmıştı.

Sağlık