KRT'nin yeni sahibinin ilginç bağlantıları: Osman Gökçek düğüne davetli, Ethem Sancak nikah şahidi

KRT'nin yeni sahibinin ilginç bağlantıları: Osman Gökçek düğüne davetli, Ethem Sancak nikah şahidi
KRT TV'yi satın aldığı açıklanan Fırat Bozfırat'ın, geçmişte şarkıcı Lerzan Mutlu ile birliktelik yaşadığı, o dönem şarkıcıyı "Yüzüne yazık olacak" diyerek tehdit edenin Bozfırat'ın teyzesi olduğu öğrenildi. Geçen sene evlenen Bozfırat'ın düğününe Osman Gökçek katılırken şahitliklerini Mustafa Sarıgül ve Ethem Sancak yaptı.

KRT TV'yi satın alan Fırat Bozfırat'ın geçmişte farklı nedenlerle ismi haberlere konu oldu.

300 bin dolar kaporayı yatırması sonrası kanalın satın alımını gerçekleştiren Bozfırat'ın, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün Türkiye Değişim Partisi'nde genel başkan yardımcılığı yapmıştı. Bir dönem kanalın Mustafa Sarıgül'e satılacağı iddia edilse de kanalın yeni sahibi Bozfırat oldu.

Teyzesinden, şarkıcı Lerzan Mutlu'ya tehdit: "Yüzüne yazık olacak. Parmaklarını kesecekler"

Bozfırat, 2016 senesinde birlikte şarkıcı Lerzan Mutlu ile bir birliktelik yaşamıştı. Bu dönem Lerzan Mutlu kendisinin evine kadar takip edilerek tehdit edildiğini söylemişti.

Mutlu'yu evine kadar takip ederek "Yüzüne yazık olacak. Parmaklarını kesecekler" şeklinde tehdit eden kişinin sevgilisi Fırat Bozfırat'ın teyzesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Lerzan Mutlu kendisini tehdit Filiz E. ve Murat K.'yi savcılığa şikâyet etmişti.

Savcılık, yürüttüğü soruşturma sonunda ikili hakkında "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "tehdit" iddiasıyla dava açmış, Bozfırat'ın teyzesi olduğunu kaydeden genç kadın, Fırat'ın annesinin oğlunun Lerzan Mutlu ile yaşadığı ilişkiyi onaylamadığını ve ablasının Gaziantep'te yaşadığı için kendisini arayarak yardım istediğini söylemişti.

Fırat Bozfırat'ın teyzesi olarak ablasının bu isteğini geri çevirmediğini anlatan Filiz E. ablasına yardım etmek için kardeşi Murat K. ile görüştüğünü ve Lerzan Mutlu'yla konuşmaya karar verdiklerini ifade etti.

Osman Gökçek davetli, Ethem Sancak şahidi...

Fırat Bozfırat, geçen Kasım ayında iş insanı Yeşim Yılmaz ile görkemli bir düğünle evlendi.

mj5bgy9jxixh4sxnsitjewkrwui10ez0gbbri5cu.jpg

Birçok ünlü ismin katıldığı düğünde çiftin nikah şahitliğini Ethem Sancak, Mustafa Sarıgül, Murat Sancak, Metin Korkmaz, Tuğba Tosyalı, Mustafa Tatlıcı, Leyla Koray ve Alia Taissir birlikte üstlendiler.

Geceye katılan davetliler arasında, Osman Gökçek de yer alırken, Volkan Bahçekapılı, Miray Ağaoğlu, Mustafa Tatlıcı, Nuri Develi, Aykut Küçük, Eyüp Çelik , Neslihan Torun Kaya, Mehmet Kaya, Emre Kocadağ ve Erbakan Malkoç gibi isimler de düğünde bulunmuştu. (Kısa Dalga)

Gündem