Kupa maçı için Kayseri'ye giden Vanspor otobüsüne ceza

Kupa maçı için Kayseri'ye giden Vanspor otobüsüne ceza
Kayserispor ile oynayacakları kupa maçı için yola çıkan Vanspor otobüsüne ceza kesildi. Otobüs yolda dakikalarda bekletildi.

Yerelvanhaber'in haberine göre,TFF 2. Lig Beyaz grup takımlarından Vanspor'un Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için Kayseri'ye doğru yol alan kafile otobüsüne çakar lamba takıldığı gerekçesiyle ceza kesildi. Kırıkkale girişinde kesilen ceza öncesinde 30 kişilik Vanspor kafilesini dakikalarca yolda bekletildi.

"Kasıtlı bekletildik"

Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici, kasıtlı olarak bekletildiklerini savunarak, "30 kişilik takım kafilesi kendi otobüsümüz ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz olan Kayseri'ye doğru yola çıktık. Ankara'nın çıkışında bulunan Kırıkkale girişinde görevli trafik polisleri tarafından kasıtlı durdurularak, dakikalarca bekletildik. Keyfi olarak yaklaşık 20 dakika durdurulduktan sonra çakar lamba nedeniyle maalesef ceza kestiler. Müsabaka için antrenmana yetişmemiz gerekiyor. Şimdi soruyorum, spor kanununda yer alan spor kulüpleri için müsaade edilen çakar lamba engeli nedir? Niyetinde ön yargı olarak gördüğümüz bu memurlar Vanspor olduğu için bu muameleyi bizlere layık gördüler." diye konuştu.

Trafik polisleri de olayın Vanspor ile herhangi bir alakası olmadığını savundu.

(Kısa Dalga)

İlgili Haberler
Spor