Levent Gültekin: "Bana saldırıyı organize eden kişiyi buldum, mesaj attım"

Levent Gültekin: "Bana saldırıyı organize eden kişiyi buldum, mesaj attım"
Gazeteci Levent Gültekin, kendisine yönelik saldırıyı organize eden kişiyi bulduğunu ifade ederek, "Saldırı emri vereni aradım, görüşelim dedim" diye konuştu.


Halk TV'de katılacağı program için gittiği Bakırköy'de kalabalık bir grubun saldırısına uğrayan gazeteci Levent Gültekin, kendisine yönelik saldırıyı organize eden kişiyi bulduğunu ifade ederek,"Saldırı emri vereni aradım, görüşelim dedim"diye konuştu. Halk TV'de Murat Sabuncu'nun konuğu olan Gültekin, kendisine yapılan saldırıyı yapanları organize eden kişiyi whatsapp konuşmalarından tespit ettiğini söyledi. Gültekin, o kişiye sosyal medyadan "Gel konuşalım" diye mesaj attığını ancak iki gündür yanıt gelmediğini belirtti.

Gültekin, "Bu işi organize ettiğini de buldum.  Whatsapp konuşmalarından. Bunlar meğer bize asıl saldırıyı Gara şehitleri olduğunda program yapmadık ya aslında saldırıyı o gün planlamışlar." diye konuştu.

Gültekin, saldırıyı organize eden kişilerin arasındaki diyaloğu "Mesaj atıyor benim hesabımın resmini kopyalayarak.  Kanka bunu tanıyor musun diyor biri. Diğeri de tanıyorum gazeteci diyor. Filanlar onu indirmeye gittiler de, Allah'tan programı iptal olmuş da kurtuldu diyor.  Orada isim var da telaffuz etmek istemiyorum. Ben de sordum bu isim kim? Bana telefon numarasını verdiler. Sosyal hesabını buldum.  Mesaj attım. Arkadaş bu işi sen organize etmişsin. Buyur gel oturup konuşalım. Nedir derdin, bana niye düşmansın. Bu milletin evladına düşmanlığı milliyetçilikle nasıl açıklıyorsun. 25 kişiyi bir kişinin üzerine sürecek kadar sendeki bu öfkenin kaynağını merak ediyorum.  Konuşmak isterim dedim, iki gündür cevap vermedi." diyerek anlattı.


Gündem