LGBTİ+ örgütlerin "yasaklanması ve kapatılması" için TBMM'ye dilekçe gönderildi

LGBTİ+ örgütlerin "yasaklanması ve kapatılması" için TBMM'ye dilekçe gönderildi
'Büyük Aile Platformu' isimli oluşum, LGBTİ+ faaliyetlerinin yasaklanması ve örgütlerinin kapatılmasına ilişkin toplanılan 150 bin ıslak imzalı dilekçenin TBMM'ye gönderildiğini açıkladı.

'Büyük Aile Platformu' isimli oluşumdan yapılan açıklamada, TBMM'nin açılışıyla yeniden gündeme gelen anayasa değişikliğinin kanuni düzenlemeler ile de tahkim edilmesi istenirken, Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen 150 bin ıslak imzalı dilekçenin Meclis'e verildiği kaydedildi.

Independent Türkçe'nin yer verdiği bilgilere göre; oluşumun Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, geçen yıl İstanbul Saraçhane'de "LGBT Propaganda ve Dayatmasına Karşı Büyük Aile Buluşması" ile milletin haklı talebinin dile getirildiğini iddia etti.

LGBTİ+ faaliyetlerinin yasaklanmasına ve örgütlerinin kapatılmasına ilişkin yürütülen çalışma sonucunda 150 bin kişiden ıslak imza toplandığını söyleyen Eryılmaz, "Küresel çetelerin ailelerimizi yok etmek, nesillerimizi bozmak, üremeyi durdurmak, cinsiyetsiz insan tipi oluşturmak için kurduğu, desteklediği ve yaygınlaştırdığı LGBT örgütünün ülkemizdeki faaliyetlerine ivedilikle son verilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Gündem