Liverpool ve Nottingham Forest'ın efsane ismi Larry Lyod yaşamını yitirdi

Liverpool ve Nottingham Forest'ın efsane ismi Larry Lyod yaşamını yitirdi
Nottingham Forest'ın, "Mucize Adamlar" olarak adlandırılan efsane kadrosunda yer alan ve Liverpool'un kadrosunda da yer alan Larry Lloyd, 75 yaşanda hayatını kaybetti.

Liverpool ve Nottingham Forest'ın eski futbolcularından Larry Lloyd, 75 yaşında hayatını kaybetti.

Defans oyuncusu Lloyd, teknik direktör Brian Clough yönetimindeki Nottingham Forest'ın efsane döneminde takımın bir parçasıydı. Lloyd'un da görev yaptığı 4 sezonda Nottingham Forest, İngiltere'de 1977-1978 sezonunda birinci lig şampiyonu oldu; 1979 ve 1980'de iki kez Şampiyonlar Ligi kupasını ve 1979'da Avrupa Süper Kupası'nı müzesine götürdü.

Larry Lloyd, 1969-1974 arasında formasını giydiği Liverpool'la da 1972-1973 sezonunda lig şampiyonluğu ve UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Nottingham Forest'tan yapılan açıklamada, "Larry Lloyd'un vefatını öğrenmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mucize Adamlar'ın bir parçası olan Larry, 1979 ve 1980'de arka arkaya Avrupa kupalarını unutulmaz bir şekilde kazanan ve kulüpte toplam 218 kez forma giyen, Forest takımının ayrılmaz bir oyuncusuydu. Larry'nin arkadaşlarına ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi. (Kısa Dalga)

Spor