Locadan şarkı dinlemek 45 bin TL’den başlıyor, 715 binlere çıkıyor

Locadan şarkı dinlemek 45 bin TL’den başlıyor, 715 binlere çıkıyor
Yazın gelmesiyle başlayan açık hava konserlerinin ardından ünlü şarkıcıları locadan dinlemek bir hayli pahalandı. Türkiye'de ilk kez konser verecek Christina Aguilera'yı locadan izlemenin maliyeti: 715 bin TL

Grammy ödüllünü 7 kez kazanan Christina Aguilera, Regnum Live in Concert kapsamında Türkiye'deki ilk konserini vermek için Antalya'ya gelecek.

8 Ağustos'ta Antalya'da sahne alacak ünlü yıldızı locadan dinlemek ise cep yakıyor.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre ünlü yıldızı locadan izlemek isteyenler 715 bin TL'yi (25 bin euro) gözden çıkarmak zorunda.

Bülent Ersoy'u locadan dinlemek 45 bin TL

Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy, Urla Sahne‘de sevenlerinin karşısına çıktı.

Haftalar öncesinden biletleri tükenen Urla Sahne konserine yer bulamayan Bülent Ersoy hayranları için mekânın oturma kapasitesi yüzde 25 artırıldı. Günler öncesinden biletleri tükenen konserin fiyatları ise dudak uçuklattı. Diva'yı izlemeye gelenler için özel olarak hazırlanan locaların 45 bin Türk lirasından satıldı.

Urla Sahne yetkilileri konser için hazırlanan özel locaların 45 bin TL gibi rekor fiyatlara satıldığını kısa sürede biten localardan Diva’yı izlemek isteyen hayranlarının 100 bin TL teklif ettiğini söyledi. (Kısa Dalga)

Magazin