Lütfü Savaş'tan Gökçek'e deprem tepkisi: 'Sende ufacık ahlak da mı kalmadı... Birisi dinozor seviciyi sustursun'

Lütfü Savaş'tan Gökçek'e deprem tepkisi: 'Sende ufacık ahlak da mı kalmadı... Birisi dinozor seviciyi sustursun'
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Melih Gökçek'in depremle ilgili paylaşımlarına tepki gösterdi. Savaş, "Allah rızası için birisi Melih Gökçek denilen dinozor seviciyi sustursun" dedi.

Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, depremde yıkılan Rönesans rezidansla ilgili Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı sorumlu tuttu.

Savaş, Gökçek'e yanıt verdi.

Gökçek'in paylaşımı

Gökçek yaptığı paylaşımda, "CHP için 7.7 şiddetinde deprem bu işte... CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın 3,5 metre makasla kestiği cenetten bir parça diye tanıttığı rönesans rezidans depremde yerle bilr oldu... İşte belediye başknınızı, işte müteahhitiniz Sn. Kılıçdaroğlu" dedi.

Lütfü Savaş'tan tepki

Bu sözlere Savaş'tan şu yanıt geldi:

"Dinle @06melihgokcek Bahsettiğin konutların izinleri 2012'de Ekinciler Belediyesi tarafından verildi. Hatay 2014'de Büyükşehir oldu. Cehaletinden de, akbaba zihniyetinden de gına geldi.

Depremden CHP'li Hatay etkilendiyse 6 AKP'li, 2 MHP'li il de etkilendi. Depremin CHP'si AKP'si mi olur @06melihgokcek Millet can derdinde sende ufacık ahlak da mı kalmadı?

Şu anda deprem bölgesinde devletimiz, belediyelerimiz, sivil toplum örgütleri el ele vermiş yara sararken, Allah rızası için birisi @06melihgokcek denilen dinozor seviciyi sustursun!" (Kısa Dalga)

Gündem