Mabel Matiz'den 'Karakol' açıklaması: Ağlıyorum ama sevinçten

Mabel Matiz'den 'Karakol' açıklaması: Ağlıyorum ama sevinçten
Yeni şarkısı 'Karakol'un klibiyle büyük beğeni toplayan ancak nefret söylemiyle de karşılaşan Mabel Matiz bir mesaj paylaştı. Sanatçı, "Daha çok hikayelerimiz var anlatacak..." dedi.

Mabel Matiz'in 5. solo albümünden yeni tekli 'Karakol', önceki akşam yayınlandı. Kısa sürede listelerde üst sıralara yükselen şarkının klibi ile ilgili sosyal medyadan homofobik paylaşımlar da yapıldı.

Şarkıcı, tartışmaların ardından '#HaddinibilMabelMatiz' hashtag'i ile Twitter'da TT (Trend Topic) oldu ve çok konuşulanlar arasına girdi. Mabel Matiz'in 'Karakol' adlı şarkısı YouTube'da Trend Videolar Listesi'nde 1 numaraya yükseldi ve bu kez '#MabelMatizinYanındayım' hashtag'i Twitter'da TT oldu.

Bazı kullanıcılar tepkisini dile getirirken, Sıla, Gülşen, Hazal Kaya, Berna Laçin ve Demet Sağıroğlu gibi isimler ise meslektaşlarını destekledi.

'GÜN BİZİM GÜNEŞ BİZİM...'

Yaşananların ardından Mabel Matiz, lipten bir fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı ve şu notu düştü:

"Ağlıyorum ama sevinçten... Tek tek yetişemediğim mesajlarınıza, yorumlarınıza, 'Karakol’u böyle güzel böyle içten sarıp, kucaklamanıza gönülden teşekkür ederim. Daha çok hikayelerimiz var anlatacak...

İnsana, hayata dair her şey bugüne dek şarkılarımda müziğimde yer buldu; bundan sonra da yer bulmaya devam edecek. Aşkın, sevginin ve insanlığın bütün hallerini dile getirmeye, el ele tutuşmaya inatla devam... Her şey geçer, hayat ve şarkılar kalır..

Aysel’in yazdığı, Sezen’in de söylediği gibi; 'Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim. El ele olduğumuz o gün gülmek bizim...'" (Kısa Dalga)

Kültür Sanat