Manchester United, İstanbul'a 7 eksikle geliyor

Manchester United, İstanbul'a 7 eksikle geliyor
Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a konuk olacağı maç öncesi eksiklerini açıkladı. Kırmızı Şeytanlar, sarı-kırmızılıların karşısına 7 isminden yoksun çıkacak.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United, İstanbul'da yer almayacak isimleri açıkladı. Kırmızı Şeytanlar'da 6 isim sakatlık, 1 isim ise cezalı olması nedeniyle sarı-kırmızılılara karşı oynayamayacak.

Manchester ekibinde Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak. Marcus Rashford ise kırmızı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almayacak.

A Grubu'nda 5. hafta maçları öncesi Bayern Münih 12 puanla liderlik koltuğunda otururken, Kopenhag ve Galatasaray'ın 4'er, son sıradaki Manchester United'ın 3 puanı bulunuyor.

f-4yga7xwaatvtn.jpg

Cim-Bom'un yenilmezlik serisi var

NTVSpor'un derlediği bilgilere göre; sarı-kırmızılı ekip, Manchester United ile iç sahada yaptığı 3 maçta da mağlup olmadı.

İki takım, aralarındaki rekabette 4 maçı İngiltere'de, 3 müsabakayı ise İstanbul'da yaptı. Galatasaray, ev sahipliğinde yapılan karşılaşmalarda kalesini gole kapatmayı başardı.

Maçlardan 1'ini 1-0 kazanan sarı-kırmızılılar, diğer ikisini 0-0 beraberlikle tamamladı. (Kısa Dalga)

Spor