Asansörde cinayet: Anne-kız iple boğularak öldürülmüş; 1 kişi gözaltında

Asansörde cinayet: Anne-kız iple boğularak öldürülmüş; 1 kişi gözaltında
Manisa'nın Salihli ilçesinde oturdukları binanın asansöründe ölü bulunan Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez'in iple boğularak öldürüldüğü belirlendi. Komşuları cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Kocaçeşme Mahallesi 63. Sokak'taki bir apartmanda bina sakinleri, dün saat 08.00 sıralarında apartmanda oturan 48 yaşındaki Devrim Güler ile kızı 18 yaşındaki Doğa Etyemez'i asansörde hareketsiz buldu.

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ile kızının hayatını kaybettiğini belirledi. 2'si ilk eşinden olan 3 çocuk annesi Devrim Güler ile kızının cenazesi, Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

14 Kasım'da 18 yaşına girdiği belirtilen lise öğrencisi Doğa Etyemez'in başarılı bir öğrenci olduğu ve avukat olmak istediği öğrenildi.

DHA'nın haberine göre, Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez'in İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön otopsilerinde iple boğularak öldürüldükleri ortaya çıktı.

Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen anne-kızın cenazeleri bugün toprağa verilecek.

Bir kişi gözaltında

Manisa'da asansörde ölü bulunan anne-kız iple boğulmuş

Başlatılan soruşturma kapsamında polis, şüpheli olarak dün sabah uçak ile Ankara'ya giden alt komşuları A.Y.'yi (57) gözaltına aldı.

Kentte çiftçilik yaptığı öğrenilen A.Y., Ankara'daki işlemlerin ardından Manisa'nın Salihli ilçesine getirildi.

A.Y.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (Kısa Dalga)

Gündem