Manken Melisa Aydınalp: 'Lisede mini etek giydiğim için öğretmenim taciz etti'

Manken Melisa Aydınalp: 'Lisede mini etek giydiğim için öğretmenim taciz etti'
Daha önce sergilediği sokak performansları ve giyimiyle çok konuşulan manken Melisa Aydınalp, Armağan Çağlayan'ın programında lise yıllarında mini etek giydiği için öğreteninin tacizine uğradığını anlattı.

Bağdat Caddesi’ndeki bikinili eylemleriyle tanınan manken Melisa Aydınalp Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalının konuğu oldu.

İstanbul Caddebostan'dan Bağdat Caddesi'ne kadar neredeyse her gün yarıçıplak bir şekilde dolaşarak sık sık sosyal medyada gündem olan ve birçok kişi tarafından tepki gören fenomen ve model Melisa Aydınalp gözaltına alınarak yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aydınalp, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk oldu. Programın fragmanında, "Vücudumu seviyorum ve vücudumu görmeyi de seviyorum. Bu sebeple daha dar ve açık kıyafetler giymek benim hoşuma gidiyor" dedi ve ekledi: "Özgürce giyinemediklerini düşünüyorum, ve hatta özgürce giyindiklerinde içlerinin asla rahat olmadığını, hep bir endişeyle yürüdüklerini düşünüyorum. Göğüs dekoltesi giymek istemiyorsunuz diye giyecek kadınlara da engel olmayın. Bu bizim için çok önemli. Yani biz birine karşı mücadele ederken bir de kadınlara karşı mücadele etmek istemiyoruz."

'Öğretmenim tarafından tacize uğramıştım bütün erkeklerin içinde'

"Korkarak yaşayamam ki, ben bir ışık yaktım" diyen Aydınalp şöyle devam etti: "Bir özgürlük konusunu ortaya attım ve bunu devam ettireceğim ve ettirmekte zorundayım, bu benim görevim. Ama geri çekilmek ve ya bir şey yapmamak ya da söz hakkına sahip olmana rağmen susmak bence asıl korkaklık. Ben lisedeyken bir öğretmenim tarafından tacize uğramıştım bütün erkeklerin içinde. Mini etek giydiğim için, mini eteğimle rahat olmamam gerektiğini ve utanmam gerektiğini söyledi ve eteğimi açmaya çalıştı." (Kısa Dalga)

Gündem