Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek mesajı

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek mesajı
İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklaması sonrası destek tweetleri attı.

Altılı Masa'nın krize girdiği anda devreye girerek İyi Parti lideri Meral Akşener'i masaya dönmeye ikna eden Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, twitter üzerinden mesaj yayınladı.

Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları Twitter üzerinden parti liderleri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını kutlarken, birlik mesajı verdi.

Mansur Yavaş mesajında "Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye'nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ise "İnanıyoruz ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız" diye yazdı.

Millet İttifakı'nda İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Yavaş ve İmamoğlu'ndan birinin aday gösterilmesini isteyerek Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz etmesi nedeniyle başlayan kriz, iki CHP'li büyükşehir belediye başkanının Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak ilan edilmesi ile çözülmüştü. (Kısa Dalga)

Politika