Marcelo, Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Marcelo, Fenerbahçe'ye mi geliyor?
Fransa basınında Fenerbahçe hakkında flaş bir iddia yer aldı. Real Madrid'den ayrılan Brezilyalı yıldız Marcelo'nun, Fenerbahçe ile temasta olduğu yazıldı.

Teknik direktör Jorge Jesus'u takımın başına getiren Fenerahçe'nin Real Madrid'den 30 Haziran'da resmen ayrılacak olan Brezilya milli takımının yıldız futbolcusu Marcelo'yu transfer etmeye çalıştığı iddia edildi.

34 yaşındaki sol bek Marcelo, 15 yıllık Real Madrid kariyerini noktaladığını açıklamıştı. Fenerbahçe ile birlikte Brezilya ve ABD kulüplerinin yanı sıra Fransız ekipleri Lyon ve Marsilya da Marcelo'yu kadrosuna katmak istiyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen tecrübeli futbolcunun, özellikle Jorge Jesus faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye daha sıcak baktığı ifade edildi.

Fransa basınında çıkan haberlerde tatil sonrası kararını verecek olan oyuncunun, İstanbul'a gitme seçeneğinin daha ağır bastığı "Dünya yıldızı Fenerbahçe'yi seçti" sözleriyle duyuruldu.

ROBERTO CARLOS'TAN BİLGİ ALDI

Marcelo'nun Fenerbahçe'nin kendisine ilgi göstermesinin ardından Madrid'teki ilk döneminde takım arkadaşı olan ve ardından Fenerbahçe'de oynayan Roberto Carlos'tan bilgi aldığı belirtildi.

Marcelo, kazandığı 25 kupa ile kulüp tarihinin en fazla kupa kazanan futbolcusu ünvanına sahip. 2007'nin ocak ayında İspanya'ya gelen yıldız, o günden beri 545 maça çıktı ve 38 gol atıp, 103 asist yaptı. (Kısa Dalga)

Spor