Marilyn Monroe'ya komşu mezar için açık artırma

Marilyn Monroe'ya komşu mezar için açık artırma
Sanatçı Marilyn Monroe'nun mezarına komşu mezar yeri açık artırmayla satışa çıktı. Mezar yerinin en az 400 bin dolara alıcı bulması bekleniyor.

Sanatçı Marilyn Monroe'nun mezarına komşu mezar yeri açık artırmayla satışa çıkarıldı.

Söz konusu mezar Monroe'nun mezarının bir sıra üstünde ve dört boşluk solunda yer alırken, aynı zamanda Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'in mezarına da çok yakın bir konumda yer alıyor.

Mezar alanı için 50 bin dolarlık bir başlangıç teklifi yapılsa da müzayede evi bu fiyatın en az dört katına çıkarak alanın en az 400 bin dolara alıcı bulacağını öngörüyor.

Julien's Auctions müzayede evi tarafından gerçekleştirilecek açık artırmada Monroe'ya yakın mezarın yanı sıra Monroe'nun 1955 tarihli "The Seven Year Itch' filmindeki elbisesi, 1960 tarihli "The Misfits" filminin basın toplantısında giydiği elbise, Monroe'nun kapakta yer aldığı ilk Playboy dergisi, Elizabeth Arden markalı ruju, ipek pijamaları ve Hefner'ın ceketi de satılacak.

Monroe'nun ölümünden sonra Playboy'un kurucusu Hefner'ın da Monroe'ya yakın bir mezara gömülmesi planlanmıştı. 1992'de yerini garantileyebilmek için 75 bin dolar harcadığı bilinen Hefner, Los Angeles Times'a "Marilyn'in yanında sonsuzluğu geçirmek, vazgeçilemeyecek kadar tatlı" demişti. (Kısa Dalga)

Dünya