MasterChef All Star: Yarışmaya veda eden isim 2019 yılı şampiyonu Cemre oldu

MasterChef All Star: Yarışmaya veda eden isim 2019 yılı şampiyonu Cemre oldu
MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu. Yarışmaya veda eden kişi, bu sezon ilk kez puanlama sistemiyle belli oldu. Yarışmadan elenen isim Cemre oldu.

Esra, Cemre, Dilara ve Kıvanç'ın yemekleri yarıştı. Kazanan ilk turda Kıvanç oldu.

Dört isim torik ile yaratıcılık oyunu oynandı. Her yarışmacı aynı üründen farklı bir tarzda yaratıcılıklarını zorladıkları ürünü elde etti. Esra 14, Dilara 18, Kıvanç 19 Cemre 15 puan aldı.

Yarışmanın ikinci turunda şeflerden Mehmet Şefin tabağı yapıldı. Istakoz ağırlıklı menüde 'bisque', püre de yer aldı. Zor bir tabak olarak adlandırılan Mehmet şefin tabağını en iyi yapan yarışmacı eleme potasından kurtulan isim oldu.

Mehmet şefin ıstakoz adlı tabağı yarışmacıları zorladı. Sade yağda pişen ıstakozu en i yılının şyi yapan hayallerine veda etti. Istakoz kabuklarında yapılan sos yarışmacıların kaderini belirledi.

MasterChef Türkiye'nin 2. oyununda Kıvanç 38 puanla ilk 9'a yükseldi. Kıvanç, ''İlk 9'da olmak güzel, üç tane güzel başarılı arkadaşım burada. Tebrikler. Bundan sonraki her pota çok zor, herkes çok başarılı ben 2022'nin tek yarışmacısı olarak kaldım. Ailemin sorumluluğu üzerimde. O yüzden ilk dokuza kaldığım için mutluyum.'' dedi.
MasterChef Türkiye'nin 2. oyununda potadan kurtulan bir diğer isim 35 puan alan Esra oldu. Esra, ''Son dokuza girmek benim için çok güzel. Öldürmeyen acı yine güçlendirdi. 11. potadan da çıktık. Değmeyin keyfime.'' açıklamasını yaptı.

Düelloya gittiler

Dilara ve Cemre 33'er puan aldı ve yarışmada elenen isim 3. oyunda belli oldu. MasterChef'te yarışmaya veda eden isim ikinci kez düelloyla belli oldu.

Yarışmacıların düelloda yapacağı tabağı Somer Şef belirledi. Vejetaryen ve soğuk başlangıç olan tabağının adı ''Ben saksı değilim''...
Gecede sona kalan iki isim Dilara ve Cemre oldu. Şefler Dilara'nın tabağını daha çok beğendi ve elenen isim Cemre oldu.

Cemre elendi: Sağlık sorunlarım zorladı

Cemre sağlık sorunundan kaynaklı zorlandıkğını söyledi. 'Tedaviye girdim ama ağrım geçmedi. O mucize bugün beni bulmadı' diyen Cemre, yarışmaya veda eden isim oldu. Cemre 2019 yılı şampiyonuydu. Yarışmada tek kadın şampiyon vardı. Ayrıca yarışmada Esra ve Dilara dışında kadın yarışmacı kalmadı. (Kısa Dalga)

Magazin