Matthew Perry'nin ölümüne ilişkin detaylar belli olmaya başladı: Cinayet şüphesi yok

Matthew Perry'nin ölümüne ilişkin detaylar belli olmaya başladı: Cinayet şüphesi yok
Evindeki jakuzide hayatını kaybeden Friends'in yıldızı Matthew Perry'nin ölümüne dair detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Dünyaca ünlü dizi olan Friends’in yıldızı 54 yaşındaki Matthew Perry, dün ani ve beklenmedik bir şekilde yaşamını yitirdi. Evindeki jakuzide cansız bedeni bulunan ünlü oyuncunun ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Boğulma vakası

The Sun'ın haberine göre; Matthew Perry'nin asistanının, Friends yıldızını jakuzisinde hareketsiz halde bulduktan sonra bir 911 araması gerçekleştirdi. Bu 911 aramasının kaydı ortaya çıktı. Kayıtta, bir boğulma vakası olduğundan söz ediliyor.

Uyuşturucu bulunmadı

Polisler, Perry'nin ölümünün soruşturulduğunu ancak cinayet şüphesi olmadığını doğruladı. Olay yerinde uyuşturucu bulunmadı ancak yetkililer antidepresanlar, anti-anksiyete ilaçları ve kronik obstrüktif akciğer hastalığı için bir ilaç buldu.

Son bir haftadır 'kendini iyi hissetmediğini' söylemiş

Öte yandan ünlü oyuncunun öldüğü sabah bir kadın arkadaşıyla raket sporu pickleball oynadığı ve bu arkadaşının yıldızın son bir haftadır kendini iyi hissetmediğini ve "yorgun" olduğunu söylediği öğrenildi. Perry'nin daha sonra eve döndüğü ve asistanını bir iş için gönderdiği öğrenildi. Ancak asistanı 2 saat sonra geri döndüğünde ünlü oyuncuyu hareketsiz halde buldu. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat