Mayıs’ta bin adet teslim edilecekti: Togg’da hesap tutmadı; teslimat 60’da kaldı

Mayıs’ta bin adet teslim edilecekti: Togg’da hesap tutmadı; teslimat 60’da kaldı
Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, "Togg teslimatlarında son durum: Dün 60. sıradaki kişiye teslimat yapılmış. İlk 10 kişiye nisan sonunda teslim edilmişti. 60. sıra alınca mayıs teslimatı 50 mi oluyor, tam bilinmiyor” açıklaması yaptı.

Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, mayıs ayında bin adet teslim edileceği açıklanan Togg'un dün itibariyle 60. aracını teslim ettiğini açıkladı.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, “Mayıs içerisinde takriben binin üzerinde araç teslim etmeyi hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar 28 bin aracı teslim etmiş olacağız" açıklaması yapmıştı.

Ancak otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, teslimat sayısının sadece 60 olduğunu belirtti.

Özpeynirci, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Togg teslimatlarında son durum: Dün 60. sıradaki kişiye teslimat yapılmış. İlk 10 kişiye nisan sonunda teslim edilmişti. 60. sıra alınca mayıs teslimatı 50 mi oluyor, tam bilinmiyor. Bu arada mayısta 1000 adet teslim edileceği açıklanmıştı. Çok soran var, son durum bu.

Ayrıca sırası asil listede 200. veya biraz üstünde olanların Kula, Kapadokya, Pamukkale ve Oltu isimli versiyon siparişleri üretime henüz girmemişken, kurada sıra numarası 3.165 olan Anadolu modeli siparişi veren kullanıcının aracı üretime alınmış. Bu da Togg bekleyenlerin aktardıkları.

Bu arada ilk etapta kısa menzilli versiyonu seçenlerin uzun menzilliye geçmesi için de bir çalışma olup olmadığı soruluyor. Bu konuda 'yok' denmişti ama yeni bir gelişme olup olmadığına ilişkin de açıklama bekleniyor." (Kısa Dalga)

Otomobil