Ağar'dan Fethullah Gülen açıklaması: "Gidiş gelişimden devletin bilgisi vardır"

Ağar'dan Fethullah Gülen açıklaması: "Gidiş gelişimden devletin bilgisi vardır"
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarında suçladığı eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Mübariz Gurbanoğlu'nun kendisini Fetullah Gülen'i ziyarete götürdüğüne ilişkin "Benim gidiş gelişimden devletin bilgisi vardır.  Bu kadar söyleyeyim kapatalım" dedi.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Fethullah Gülen'e ziyaretlerinden devletin bilgisi olduğunu belirterek, "Şu kadar söyleyeyim, kapatacağım çünkü bir yerde ekmek tuz yemişsiniz geçmişte. Bugün de hapis hayatında cevap verme imkanı olmayan bir kişiye fazla bir şey söylemem. İleride cezasını bitirir nasip olursa o zaman her şey konuşulur. Ama şimdi şu kadarını söylemek zorundayım. kendisi defalarca oraya gitmiştir herkes bilir. Bir seferinde beraber gittik. Benim gidiş gelişimden devletin bilgisi vardır.  Bu kadar söyleyeyim kapatalım" diye konuştu.

"YÜREĞİ YETEN GELİR TÜRKİYE'YE"

Sözcü TV'de Erdoğan Aktaş'ın sorularını yanıtlayan Ağar, videolarında kendisiyle ilgili iddialar ortaya atan Sedat Peker'le ilgili de "Bu şahısla benim muhatap olmam söz konusu değildir. Bu konuda söyledim, benim dokunulmazlığım yok bir şeyim yok. Devlet her türlü araştırmayı yapar. Zaten kendisinin bu sözleri üzerine bayram sonrası avukatım vasıtasıyla da yargıda gerekli müracaatlar yapacaktır. Yüreği yeten gelir Türkiye'ye. Bu konuda hesabı olur. Ben bu konularda muhatap olmam söz konusu değildir.  Avukatlarım gerekli girişimleri yargı nezdinde yapacaklardır" dedi.

"PSİKOLOJİK MÜCADELE TAKTİKLERİ"

Kendisi ve oğlu Tolga Ağar'la ilgili iddialara ilişkin "Tamamıyla bu iddialar PKK ve bazı yasa dışı örgütlerin sitelerinde ortaya çıkarılmıştır. FETÖ ile ilgili siteler de bunların üzerine atlamıştır. Zaten bu iddiaların geneline baktığınızda iki seneden beri FETÖ ve PKK ağırlıklı siteler koyduğu meselelerdir bunları" diyen Ağar, "Bunların hepsi yalandır. Her türlü araştırmaya, soruşturmaya açığım.  Bunlar gizli bir servisin yönlendirmesi ve kontrolüyle yapılan işlerdir. Bunlar bilinen psikoloji mücadele taktikleridir. Biz bunları biliriz. Bu görevde olan arkadaşlarımız da bilir" dedi.


Gündem