Meksika’da 45 torbanın içinde insan uzuvları bulundu

Meksika’da 45 torbanın içinde insan uzuvları bulundu
Bulunan insan kalıntılarının geçen hafta kaybolan 7 çağrı merkezi çalışanı gence ait olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Meksika'da savcılık yetkilileri, kayıp 7 kişinin arama çalışmaları sırasında içinde vücut parçaları dahil insan kalıntıları olan 45 torba bulduklarını açıkladı.

Jalisco Eyaleti Savcılığı 31 Mayıs'ta yaptığı açıklamada, bir çağrı merkezinde çalışan ve kayıp olduğu belirtilen 7 kişinin arama kurtarma çalışmaları sırasında Zapopan adlı kentin yakınlarındaki bir vadide, içinde vücut parçaları dahil insan kalıntıları olan 45 torba bulduğunu duyurdu.

Yetkililer, torbaların erişimin zor olduğu bir dağ geçidinde bulunduğunu belirterek, adli tıp uzmanlarının insan kalıntılarını inceleyerek ölüm sebeplerini araştırdığını ve kimlik tespiti çalışması yürüttüğünü ifade etti.

Savcılık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Şimdiye kadar hem erkek hem de kadınlara ait insan kalıntılarının bulunduğu 45 torbanın çıkarıldığı bildirildi. Mirador Escondido Mahallesi'ndeki çalışmalar dün öğleden sonra içinde insan kalıntıları bulunan siyah bir plastik torbanın bulunmasıyla başladı."

Savcılık, bulunan insan kalıntılarının geçen hafta kaybolan 7 çağrı merkezi çalışanı gence ait olup olmadığı henüz belirlenemediğini vurguladı. (DHA)

Dünya