Melih Bulu Rektörlükten alındığına inanmadı

Melih Bulu Rektörlükten alındığına inanmadı
Prof. Dr. Bulu Instagram hesabından daha önce hakkında çıkan istifa haberlerini yalanlarken söylediği "Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim" mesajına gönderme yaparak, “Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır; ‘Peki bundan şeyin haberi var mı? Mesela benim’. Oyuna gelmeyin çocuklar, uyuyun” yazdı. Bulu kısa süre sonra mesajı sildi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınan Prof. Dr. Melih Bulu,Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararının ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberin asılsız olduğunu iddia etti. 

Prof. Dr. Bulu Instagram hesabından daha önce hakkında çıkan istifa haberlerini yalanlarken söylediği "Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim" mesajına gönderme yaparak, “Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır; ‘Peki bundan şeyin haberi var mı? Mesela benim’. Oyuna gelmeyin çocuklar, uyuyun” yazdı.

Bulu kısa süre sonra mesajı sildi.

TIKLAYIN - Boğaziçi Dayanışması: Tüm bileşenleri seçime çağırıyoruz

TIKLAYIN - Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Melih Bulu görevden alındı

Gündem