Memleket Partisi il başkanı istifa etti: Amacı Kılıçdaroğlu'dan intikam almak

Memleket Partisi il başkanı istifa etti: Amacı Kılıçdaroğlu'dan intikam almak
12 ilçe başkanının istifa ettiği Memleket Partisi’nde Hatay il başkanı da istifa etti.

Ardı ardına istifalarla çalkalanan Memleket Partisi'nde sular durulmuyor. 12 ilçe başkanının istifa ettiği Hatay'da, il başkanı da istifasını açıkladı.

Memleket Partisi’nde Hatay il başkanı da istifa etti. “Muharrem İnce verdiği namus ve şeref sözlerini unuttu. Tek amacı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan intikam almak. 350 üyemizle birlikte partiden istifa ediyoruz.” Memleket Partisi İl Başkan Vekili yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi:

'Namus sözü vermişti'

"İtaat eden değil, sorgulayan birey felsefesiyle, yok olan millet iradesini üyeler ile ön seçimle belirlenebilmesi ilkesini kabul edecek, ana ocağımız, CHP'den ayrılıp MEMLEKET PARTISİ’ni yoktan var ederek bugünlere getirmenin onurunu, șerefini yaşadık.

İl başkanları ve parti toplantılarında “Ben yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma değişecek kadar karaktersiz değilim, çoluk çocuğun rızkımı benim ve Memleket Partisi’ni bir yere gelmesi için Memleket partisine harcayan il başkanlarımı, 1. Sıra Milletvekili Adayı yapmak benim namus borcumdur diyen MUHARREM İNCE’nin, 1. Sıraları namus ve şeref sözünü unutarak, menfaat karışığında teslim ettiğine șahit olduk.

Bir anda ters esen rüzgarla yelkenlerini şişirip, pusulasız bir gemi gibi okyanusta savrulmaya başladık. Hal böyle iken, Türk gençliğine küçük bir dans figürü dışında, gelecek konusunda başka hiçbir istikamet gösteremeyen bir siyaset anlayışı ile yola devam edilemeyeceğinin kanısına varmış bulunuyoruz.

Kemal KILIÇDAROĞLU'ndan intikam alma hırsının gençlerimizin aydınlık geleceğinin önüne geçmesine bizden rıza gösterilmesini beklemek, başta Türk Milleti'ne ve Atatürk'ün emanet ettiği Türk gençliğine bir ihanettir.

Bu bağlamda Hatay Memleket Partisi İl Başkan ve il Yönetimi, 11 ilçe Başkanı ve İlçe Yönetimi ve şimdilik 350'yi aşkın kayıtlı üyemiz ile birlikte görevlerimizden ve Memleket Partisinden çok üzülerek de olsa istifa kararı almış bulunuyoruz. (Kısa Dalga)

Politika