Meral Akşener, Ankara adaylığı için Servet Avcı ile görüştü

Meral Akşener, Ankara adaylığı için Servet Avcı ile görüştü
İYİ Parti, Genel Başkanı Meral Akşener’in, Ankara adaylığı için Servet Avcı’yla ilk görüşmeyi önceki gün saat 16.00’da gerçekleştirdiği öğrenildi.

31 Mart 2014 yerel seçimlerine doğru giderken partilerin büyükşehirlerde ne yapacağı merak konusu. İYİ Parti'nin yerel seçimde Ankara adayı olarak düşündüğü Servet Avcı ile görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Avcı adaylığa hazır

Cumhuriyet'ten Merve Kılıç'ın haberine göre; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avcı’yla önceki gün saat 16.00’da görüştü. Görüşmenin ardından parti kulisleri hareketlendi. Kurmaylar, görüşmenin olumlu geçtiğini belirtirken, Avcı’nın adaylığa hazır olduğunu kaydetti.

'Ankara’daki önde gelen ülkücü isimlerin desteğini aldım'

Görüşmede Avcı’nın, Akşener’e “Ankara’daki önde gelen ülkücü isimlerin desteğini aldığını” ilettiği öne sürüldü. Partinin, yılbaşından sonra 81 ildeki adaylarını hızlıca açıklayacağı belirtilirken, Ankara’da Avcı’nın adaylığının açıklanmasının da uzun sürmeyeceği kaydediliyor.

Zafer Partisi ve genel seçimler öncesi İYİ Parti’den istifa ederek yeni bir parti kurma hazırlığında olan Yavuz Ağıralioğlu’nun da Ankara’da Avcı’yı destekleyeceği belirtiliyor. (Kısa Dalga)

Politika