Meral Akşener: Asayişten sorumlu zat, erkek erkeğe evliliklerin peşine düşmüş

Meral Akşener: Asayişten sorumlu zat, erkek erkeğe evliliklerin peşine düşmüş
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da Sinan Ateş’i hatırlatarak, “Asayişten sorumlu, erkek erkeğe evliliklerin peşine düşmüş zat, hani ayakkabı numaralarına kadar her şeyi biliyordunuz? Nerede Sinan Ateş’in katilleri, nerede Sinan Ateş’in azmettiricileri?" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin’de düzenlenen mitingde konuştu. Akşener’in konuşmasından öne çıkan başlıklar şunlardı:

- 14 Mayıs’ta kadınların itilip kakılmasına hayır diyecek miyiz? Sayın Erdoğan ve arkadaşlarını emekliye sevk edecek miyiz? 13’üncü cumhurbaşkanımız sayın Kılıçdaroğlu’nu makamına alkışlarla oturtacak mıyız? Kiminizin ablası, kiminizin anası, kiminizin kardeşi Meral Akşener’i, başbakan edecek misiniz? Şimdi bunu duyanlar kalpten gidecekler.

- Recep Bey ve arkadaşları emekli, Sayın Kılıçdaroğlu makamına… Ondan sonra ilk yapacağımız şey temmuz ayının başında bütün emekli ve emekçilerime yüzde 50 zam yapmaktır. Bunu buradan söylemiş olayım.

Soylu'ya 'Ateş' sorusu

- Asayişten sorumlu olması gereken şahıs (İçişleri Bakanı Süleyman Soylu) erkek erkeğe evlilik mevzusuna kafa takmış. Ey Mersinliler, biz kazanırsak erkekleri erkeklerle evlendiriyormuşuz. Böyle bir fantezi dünyasını hiç anlamak mümkün değil. Erkek erkeğe bitti, onun üstüne geçtik, erkekler, sizi hayvanlarla evlendiriyorlar. Erkek ve hayvan evlilikleri yaptıracakmışız. Daha enteresanı var 14 Mayıs akşamı kazandığımız takdirde darbe yapmış olacakmışız. Darbe değil, millet iradesi olarak 14 Mayıs’ta kazanacağız değil mi? Muhteremler duyun.

- Asayişten sorumlu, erkek erkeğe evliliklerin peşine düşmüş zat, hani ayakkabı numaralarına kadar her şeyi biliyordunuz? Nerede Sinan Ateş’in katilleri, nerede Sinan Ateş’in azmettiricileri? Mersinli biliyor. Onun hesabını ben sormazsam peşinden yürümezsem, abim benden hesap sorar. Abim mezarında döner. Ben eğer Nihat Gürer’in kız kardeşiysem o hesabı sormazsam namerdim, şerefsizim.

Politika