Meral Akşener de seçim startını verdi: İşte kampanya videosu

Meral Akşener de seçim startını verdi: İşte kampanya videosu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in lider iletişim kampanyası start verdi. Akşener, 2023 seçimleri öncesinde iletişim kampanyasının ilk videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yayınladığı seçim kampanyası videosunda İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine "hakaret ettiği" gerekçesiyle hapis cezası verilmesi gibi geçtiğimiz seneye damgasını vuran konulara tepki gösterdi. Akşener ideoya “20 yıldır ülkemizi esir alan bu adaletsiz düzeni; milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz! Çünkü #DevleteAdaletYakışır!” notunu ekledi.

İstanbul Sözleşmesi


Videoda, ilk imzacının Türkiye olduğu ve bir gecede, hukuksuz bir şekilde çıktığı İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararına dair Akşener’in; “İYİ Parti iktidarında daha çayım masaya gelmeden İstanbul Sözleşmesi yeniden yaşatacak!” sözleri hatırlatıldı. Videoda ayrıca "5-10-15 maaş alan saray danışmaları", Sosyal medya sansürünü içeren 'Dezenformasyon Yasası’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası da işlendi. Videonun sonunda ise kampanyanın İstanbul özelindeki billboardlarına yansıyan Akşener ve İmamoğlu’nun fotoğrafı ve Meral Akşener’in; “Geldikleri gibi giderler. Geldikleri gibi sizin iradenizle gidecekler!” sözleri yer aldı.

İMAMOĞLU VURGUSU


Videoda ayrıca hapis cezası alan ve siyasi yasak getirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da değinildi ve adalet vurgusu yapıldı. (Kısa Dalga)

Gündem