Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı
Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Akşener'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İYİ Parti Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Akşener'in Ankara'daki Güven Hastanesi'ne kaldırıldığı ve bir gece müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

Akşener'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu hastaneye geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener'i hastanede ziyaret etti.

"Yarın taburcu olması planlanmaktadır"

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Akşener'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Zorlu'nun açıklaması şöyle:

"Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız."

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Turhan Çömez ise şunları söyledi:

“Bu akşam Sayın Genel Başkanla Genel Merkez’deki toplantı esnasında kendisi bir çarpıntı hissettiğini ifade etti. Hepiniz biliyorsunuz, çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Güven Hastanesi’nin Acil Servisi’nde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Bu gece gözlem amacıyla hastanede tutulacak ve yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Endişe edecek bir şey yok. Merak eden tüm yurttaşlarımıza, tüm Türkiye’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Dualarınızı bekliyoruz. Sağlık konusunda bir sıkıntısı yok son derece sağlıklı.”

Karamollaoğlu ve Babacan'dan açıklama

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Akşener’in sağlık durumu hakkında İYİ Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti. Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede müşahede altında olan İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i arayarak, sağlık durumu hakkında İyi Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti" denildi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e acil şifalar diliyorum. Meral Hanım'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yavaş'tan 'geçmiş olsun' mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Akşener'in hastaneye kaldırılması ile ilgili sosyal medya hesabından 'geçmiş olsun' mesajı yayımladı:

Yavaş'ın paylaşımı şöyle:

"Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

Gündem