Mert Hakan ve İrfan Can, Lincoln'ü hayranlıkla izledi

Mert Hakan ve İrfan Can, Lincoln'ü hayranlıkla izledi
Fenerbahçe, Slovacko'yu 3-0 mağlup ederken yeni transfer Lincoln'ün 2. golünde yedek kulübesindeki Mert Hakan ve İrfan Can'ın tepkileri sosyal medyada çok konuşuldu.

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Dinamo Kiev'e elenerek yoluna Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kalan Fenerbahçe, 3. ön eleme turu ilk maçında sahasında Çekya ekibi Slovacko'yu ağırladı.

Sarı lacivertliler karşılaşmadan 17. dakikada Emre Mor, 45+1 ve 81. dakikada Lincoln Henrique'nin golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

İKİ YENİ TRANSFER YILDIZLAŞTI

Fenerbahçe'nin Slovavko galibiyetinde öne çıkan isimler attıkları goller ve performanslarıyla yeni transferler Emre Mor Ve Lincoln Henrique oldu.

Dinamo Kiev ile Kadıköy'de oynanan maçta ikinci yarıda oyuna dahil olmasına rağmen 76. dakikada oyundan alınan Emre Mor, Slovacko karşısında ise karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve lincoln'ün asistinde gol perdesini açan isim oldu.

Fenerbahçe'de Dinamo Kiev maçlarına ilk 11'de başlaşamayarak ikinci yarılarda şans bulan lincoln Henrique de Slovacko karşısında Emre Mor gibi maça 11'de başlayan isimlerden oldu. 23 yaşındaki on numara attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle adeta maça damgasını vurdu.

45+1'de Emre Mor'un düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta nefis bir fkirir golü imza atan Lincoln, 81. dakikada ise bu kez jeneriklere girecek bir gole imza attı. Yıldız futbolcu ceza sahası dışından yaptığı falsolu şutla topu ağlara gönderirken hem maçın skorunu ilan etti hem de Kadıköy'ü ayağa kaldırdı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle karşılaşmanın kadrosunda yer almayan ve maçı tribünden izleyerek takım arkadaşlarına destek veren Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'nin Lincoln'ün attığı 3. gole verdiği tepki çok konuşuldu.

İşte maçın özeti:

Spor