Meryem’i 9 kurşunla öldüren eski sevilisi, 1,5 ay sonra yakalandı

Meryem’i 9 kurşunla öldüren eski sevilisi, 1,5 ay sonra yakalandı
Musa Sevim ile birlikte olay yerinde bulunan iki şüpheli, ifadelerinde, Meryem'in TikTok'ta bir erkekle canlı yayın açtığı için öldürüldüğünü söyledi.

Diyarakır'ın Kayapınar ilçesinde 13 Kasım'da eski kız arkadaşı Meryem Sevim'i (21) bir kafede 9 kurşunla öldüren Musa Sevim (24) saklandığı köyde bir barakada yakalandı. Sevim, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 13 Kasım'da Kayapınar ilçesinde meydana geldi.

Musa Sevim, eski kız arkadaşı Meryem Sevim'in kafede olduğunu öğrenip, adrese gitti. Burada, yanında taşıdığı tabancayı çıkaran Musa Sevim, eski kız arkadaşına peş peşe ateş etti. Vücuduna 9 kurşun isabet eden Meryem Sevim kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, Musa Sevim kaçtı.

Polisler yaptıkları çalışmada olay yerinde Sevim ile birlikte iki kişi daha olduğunu tespit etti. M.S.B.(17) ve F.A. (17) gözaltına alındı.

Şüpheliler ifadelerinde, Meryem'in eğlence platformu TikTok'ta bir erkekle canlı yayın açtığı için öldürüldüğünü söyledi. Şüpheliler, sevk edildikleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Meryem’i 9 kurşunla öldüren eski sevilisi, 1,5 ay sonra yakalandı

Musa Sevim ise cinayetten 1,5 ay sonra saklandığı köyde bir barakada bulundu. Yapılan aramada, bir ruhsatsız tabanca ve kardeşine ait kimlik çıktı.

Sorgusunda pişman olduğunu belirten Musa Sevim, yakalanmaması durumunda Meryem'in mezarına gidip intihar edeceğini söyledi. Musa Sevim işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

Kadın