Mesut Özil, Cumhurbaşkanlığı forslu ve Erdoğan imzalı saatini paylaştı

Mesut Özil, Cumhurbaşkanlığı forslu ve Erdoğan imzalı saatini paylaştı
Başakşehir futbolcusu Mesut Özil, üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası bulunan kol saatini sosyal medya hesabından paylaştı.

Başakşehir'de forma giyen Mesut Özil, üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu ile AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasının yer aldığı kol saatini Instagram hesabından paylaştı. Özil'in paylaştığı İsviçre malı olan saatin üzerinde ‘'Swiss Made'' yazısı da yer alıyor.

Paylaşımda ayrıca, Türk bayrağı, 'dua eden eller' ve kalp emojileri yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde Erdoğan'ın, partisinin 21. kuruluş yıldönümü dolayısıyla AKP yöneticilerine ve milletvekillerine kol saati hediye ettiği iddia edilmişti. Medyaya yansıyan olayda, üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu bulunan kol saatinde, Erdoğan'ın imzasının da yer aldığı görülmüştü.

Bunun üzerine AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklama yapmış, söz konusu iddiaların yer aldığı haberleri yalanlamıştı. AKP'li Dağ, "Yalanınız batsın. Her zamanki gibi eleştirecek bir şey bulamadığınızda o koca yalanlarınıza sarılıyorsunuz. Hazımsızsınız, yüzsüzsünüz" ifadelerini kullanmıştı.

MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINDI

CHP Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal da, iddiayta ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a soru önergesi vermişti.

Ünsal, önergede, "Halk perişan durumdayken, kirasını, faturasını ödeyemezken, temel besin maddelerine ulaşamazken, öğrencilerimiz, gençlerimiz eğitimlerine devam etmek için gereken parayı bulamazken, Saray’dakiler adeta paralel evrende yaşıyormuş gibi davranmaya devam ediyor" demişti.

"Lale devri sürüyor ama artık lale devrinin de son devresindeyiz ve uzatmalar oynanıyor" diyen Ünsal, "Saray’a yakışanı yapmaya devam ediyorlar. Utanmadan, halka alay edercesine, tanesi 35 bin lira olduğu iddia edilen saatleri eşlerine dostlarına hediye ediyorlar. Bu olay, ülkeye Saray’ın gözleriyle bakanların içinde bulundukları yalan gerçekliğin en trajik göstergelerinden biridir" ifadelerini kullanmıştı.

Gündem