Mete Gazoz: "Madalyamı annemin boynuna takacağım"

Mete Gazoz: "Madalyamı annemin boynuna takacağım"
Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz: "Buraya gelmeden önce kendime ve anneme bir kolye yaptırdım. Kendiminki normal, anneminki altındı. Ona dönüşte altın madalyayı takacağım boynuna demiştim. Döndüğümde madalyamı takacağım annemin boynuna."

Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, "Çok mutluyum. 2016 bittikten sonra verdiğim sözü tuttuğum için daha da mutluyum" dedi. CNNTürk yayınında konuşan Gazoz, "Rakipler ok atarken gülümsediğim anlar çok konuşulmuş. O anda hissettiğim sadece mutluluktu. Birazdan kazanacağım, altın madalya benim olacak şeklindeki mutluluğumun dışarı vurmuş haliydi. Kasıtlı değildi ama her zaman o durumdan keyif çıkarmaya ve eğlenmeye çalışıyorum. O gülmelerim de eğlendiğimin göstergesiydi" diye konuştu.

"MADALYAMI ANNEMİN BOYNUNA TAKACAĞIM"

Annemi ve babamı çok seviyorum. Bu 5 yıllık bir süreç değil. Buraya gelmemde çok büyük katkıları ve destekleri var. Onların destekleri olmasa burada olimpiyat şampiyonu olarak konuşamazdım. Türkiye'ye döndüğüm zaman onlarla bunu doya doya kutlayacağız.
Buraya gelmeden önce kendime ve anneme bir kolye yaptırdım. Kendiminki normal, anneminki altındı. Ona dönüşte altın madalyayı takacağım boynuna demiştim. Döndüğümde madalyamı takacağım annemin boynuna. Okçulukla ilgili planlarım tabii ki vardı ama anne ve babamın yönlendirmeleri bana çok katkı yaptı. Çocuklar sevdikleri işi yapmalı. Bu spor olmak zorunda değil her alanda bu geçerli.  Sporcu arkadaşlarımın beni karşılamasıyla çok mutlu oldum. Aile ortamımızın çok güzel olduğunu gördüm. Dilerim ki benim madalyam açılış olur ve altınlara devam ederiz. Sıradaki hedefim 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanmak."

Gündem