Metin Akdülger'den 'tartaklama' görüntülerine ilişkin açıklama geldi!

Metin Akdülger'den 'tartaklama' görüntülerine ilişkin açıklama geldi!
Sandık Kokusu dizisinin Atilla'sı oyuncu Metin Akdülger'in trafikte bir kişiyi tartakladığı iddia edilmişti. Akdülger, açıklama yaparak yaşananları anlattı. Metin Akdülger'den 'tartaklama' görüntülerine kabul etmedi.

Oyuncunun dün trafikteki görüntüsü oldukça gündem oldu. Metin Akdülger'in birini 'tartakladığı' öne sürüldü.

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından iddialara cevap verdi ve yaşananları anlattı. Akdülger, hakkında çıkan haberlerin doğruyu yansıtmadığını ifade etti.

metin-akdulger-trafikte-tartistigi-kisiyi-tartakladi-iddialarina-cevap-verdi-17074649443729.webp

Münakaşa geçtiğini söyledi

Ünlü oyuncu, yol alma- verme konusunda yaşanan bir anlaşmazlık sonucu küçük bir kaza yaşadığını ve anın verdiği gerginlikle diğer aracın sürücüsüyle aralarında bir münakaşa geçtiğini söyledi.

Oyuncu, belirtildiği gibi sürücüyü aracından indirip tartaklamasının söz konusu bile olmadığını ifade etti. Metin Akdülger, sürücüyü üzerine geldiğini sandığı bir anda kendisinden uzaklaştırmak için eliyle ittiğini belirtti. Ünlü oyuncu, kendisine değer veren insanları mahcup hissettirdiği için üzgün olduğunu ifade etti.

"Doğruyu yansıtmıyor"

Oyuncu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yol alma-verme konusunda yaşana bir anlaşmazlık sonucu küçük bir kaza yaşadım ve anın verdiği gerginlikten kaynaklı aramızda diğer aracında sürücüsü ile bir münakaşa geçti. Haberde belirtildiği gibi kendisini arabadan indirip tartaklamam gibi bir şey söz konusu değildir. Üzerime geldiğini sandığım bir anda kendimden uzaklaştırmak adına elimle ittim beyefendiyi ve haberin sebebi olan görsel de bu ana aittir. Kaza sonrasında birbirimizden iletişim bilgilerimizi aldık ve konuyla ilgili prosedürleri sürdürüyoruz. Bu şekilde kamuoyuna yansıdığım ve bana değer veren insanları mahçup hissettirdiğim için üzgünüm."

br0uv-1707462219-1676.webp

(Kısa Dalga)

Magazin