Metin Külünk, İBB Başkanlığı için aday adaylığını ilan etti: Sevdim seni bir kere

Metin Külünk, İBB Başkanlığı için aday adaylığını ilan etti: Sevdim seni bir kere
Eski AKP MYKY üyesi Metin Külünk, “Sevdim seni bir kere” diyerek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AKP’ye aday adaylık başvurusunu yaptı.

AKP’nin son kongresinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) dışında kalan Metin Külünk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

Külünk, dün aday tanıtım toplantısı düzenlerken, sosyal medya hesabından da bir video paylaştı.

Külünk, video ile birlikte “Neden Adaylık Yoluna Çıktım” başlıklı bir de açıklama yayımladı.

Metin Külünk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Çünkü ben bir İstanbul’luyum. Yola çıkmakla emr olundum. Şimdi İstanbul’a hitaben mektup yazmak vakti. Karşılık vermek gerekir İstanbul’un son mektubuna! Ve ilk sözü doğru söylemek gerek! Çünkü İstanbul söze yanlış gireni; mektubunu okumadan yakan bir şehir! Biz de sözün en güzeli ile başlayalım: Bismillahirrahmanirrahim!... ve tamamlayalım sözü: “Adaylık yoluna çıktım!... Çünkü milyonlarca insanla aynı yolda yürürken İstanbul’a aynı sözle seslenmeyi seviyorum: ‘Sevdim seni bir kere!...’”

Külünk, adaylığını açıklamasının ardından AKP’li Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile AKP ve MHP Beyoğlu İlçe başkanlıklarını ziyaret etti. Sosyal medya hesabından ziyaretlerinden fotoğraflar paylaştı. (Kısa Dalga)

Gündem