MHP Sosyal Medya Sorumlusu'ndan Abdulkadir Selvi'ye: Kılıç Artığı

MHP Sosyal Medya Sorumlusu'ndan Abdulkadir Selvi'ye: Kılıç Artığı
Milliyetçi Hareket Partisi Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan, "Osman Kavala’nın hapiste tutulmasının, Gezicilerin yıllarca hapis yatacak olmasının Türkiye’ye ne yararı var? AK Parti’ye ne fayda sağlıyor?" diyen Abdulkadir Selvi için "Kılıç artığı" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan, Hürriyet gazetesinin iktidar yanlısı köşe yazarlarından Abdulkadir Selvi'nin "Osman Kavala’nın hapiste tutulmasının, Gezicilerin yıllarca hapis yatacak olmasının Türkiye’ye ne yararı var? AK Parti’ye ne fayda sağlıyor?" sözlerine hakaretle karşılık verdi.

Özkan, sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) paylaştığı mesajda Selvi'nin yazısından alıntı yaparak ''Sözlerini sarfeden Abdülkadir Selvi, yok hükmündedir. Çöptür. Kılıç artığıdır!'' ifadelerini kullandı.

Selvi ne demişti?

Abdulkadir Selvi, dünkü yazısında şu ifadelere yer vermişti:

"Osman Kavala’nın hapiste tutulmasının, Gezicilerin yıllarca hapis yatacak olmasının Türkiye’ye ne yararı var? AK Parti’ye ne fayda sağlıyor?

Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerekiyor.

Yeniden reformcu kimliğine dönmüş bir AK Parti ve Avrupa Birliği hedefine yürüyen bir Türkiye. Görün o zaman ekonomi nasıl coşar.

AK Parti’yi, AK Parti yapan bu oldu. Formül net; ekonomiyi büyüt, özgürlükleri genişlet."

(Kısa Dalga)

Gündem