MHP'li Akçay tarih verdi: Yeni yılın ilk haftası EYT Meclis'ten geçer

MHP'li Akçay tarih verdi:  Yeni yılın ilk haftası EYT Meclis'ten geçer
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "En geç aralık ayının sonunda, en kötü ihtimalle yeni yılın ilk haftası Meclis'ten EYT geçer" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, EYT'lilerin sorunlarının yeni yasama yılında çözüleceğini belirterek, "EYT ile ilgili çalışmaların da kasım ayı içerisinde Meclise gelmesini bekliyoruz. En geç aralık ayının sonunda, en kötü ihtimalle yeni yılın ilk haftası Meclis'ten EYT geçer" dedi.

"Ama biz, aralık ayının son günlerinde bunu yasalaştırmayı hedefliyoruz" diyen Akçay sözlerine şöyle devam etti: "Hedefimiz, yeni yıla EYT'lilerin sorunlarını çözmüş şekilde girmek. Cumhur İttifakı ve MHP olarak konunun sahibiyiz, gereken çalışmaları yapıyoruz. Gereken katkıyı da veriyoruz. İnşallah Genel Başkanımızın da dediği gibi EYT defterini, bu yasama yılında, bir daha açılmamak üzere, en iyi şekilde çözerek kapatacağız. Vatandaşlarımız EYT ile ilgili resmi açıklamaları dikkate alsın. Sosyal medyada kara propaganda yapmak isteyenlere, aklı sıra muhalefet yapmak isterken kafa karışıklığı yaratanlara asla itibar etmesin."

Ekonomi