MHP’li başkan yardımcısı gazeteciye yumruk atıp tehdit etti

MHP’li başkan yardımcısı gazeteciye yumruk atıp tehdit etti
Konya’nın Ereğli ilçesinde yerel bir internet sitesinin sahibi olan Gazeteci Özcan Saraç telefonla konuştuğu sırada MHP Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Yazar'ın yumruklu saldırısına uğradı. Suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Saraç, MHP’li başkanın kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi.

Konya’nın Ereğli ilçesinde yerel bir internet sitesinin sahibi olan Gazeteci Özcan Saraç, MHP Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Yazar'ın yumruklu saldırısına uğradığını söyledi.  MHP’li Ereğli İlçe Başkanı Hüseyin Oprukçu ile ilgili yaptıkları haberler yüzünden kendisine saldırı girişiminde bulunulduğunu savunan Saraç şöyle konuştu:

“Bana yumruk atan Hüseyin Yazar, kişi daha önce de basını susturmak adına başka bir gazeteci arkadaşıma da saldırı girişiminde bulunmuştu. Biz Ereğli Belediyesi'nde mevcut başkan Hüseyin Oprukçu'nun yürüttüğü yanlış politikaları halka anlatıyoruz. Halkın gerçekleri öğrenmesi adına mücadele veriyoruz. Kamu görevi yürüttüğümüzün bilincindeyiz. Gazetecilik görevimizi zor şartlar altında yapıyoruz. Birçok ihalenin başkan beye yakın kişilere verilmesi, bankamatik memurları ve daha birçok konu ile gündeme gelen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu bu şekilde üzerimize baskı kurmaya çalışıyor. MHP'li bu yöneticinin yol ortasında yaptığı saldırı ve parmak sallayarak ölümle tehdit etmesi bizi yolumuzdan döndüremez. Sonuna kadar konunun takipçisi olacağız. Görüntülerde de her şey ortada. Telefon ile konuşuyorum bu esnada Hasan Yazar isimli şahıs yumruk atıyor. Sonrasında hakaretler ederek parmak sallayıp 'Seni öldüreceğim' şeklinde tehdit ediyor.”

(Kaynak: Gazete Duvar)

Gündem