MHP’li Büyükataman: Hedefimiz milletvekili sayısını en çok seviyeye ulaştırmak

MHP’li Büyükataman: Hedefimiz milletvekili sayısını en çok seviyeye ulaştırmak
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne kendi aday listeleri ile girdiklerine dikkat çekerek, "Hedefimiz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili sayısını en çok seviyeye ulaştırmak. Bir sayı vermiyoruz ama biz tamamına talibiz" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, DHA Bursa Bürosu'nu ziyaret etti.

MHP 2'nci Bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu'nun da eşlik ettiği Büyükataman, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi, partisinin çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Vatandaşların MHP'den beklentisi üst düzeyde'

Seçim çalışmalarına 1,5 yıl önce başlamalarının avantaj sağladığını belirten Büyükataman, " Vatandaşımızın Milliyetçi Hareket Partisi'nden beklentisi çok üst düzeyde" görüşünü dile getirdi.

'Sayı vermiyoruz ama tamamına talibiz'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kamuoyuyla da paylaştığı 3 temel stratejik hedefini hatırlatan İsmet Büyükataman, şunları söyledi:

"Bu stratejik hedeflerimizin ilki, Sayın Cumhurbaşkanımızı yeni dönemde, bir kez daha ilk turda seçimini gerçekleştirecek neticeye ulaşmak. İkinci stratejik hedefimiz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili sayısını en çok seviyeye ulaştırmak. Bir sayı vermiyoruz ama biz tamamına talibiz. Aziz milletimiz neyi takdir ederse diyoruz. Üçüncü stratejik hedefimiz de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Cumhur ittifakı olarak nitelikli çoğunluğa ulaşmak. Bu 3 temel hedefi gerçekleştirmek için gayret sarf edeceğiz inşallah." (DHA)

Ekonomi