MHP'li Çakar'ın kıyafeti yüzünden hedef gösterdiği Melis Sezen'den yeni paylaşım

MHP'li Çakar'ın kıyafeti yüzünden hedef gösterdiği Melis Sezen'den yeni paylaşım
Kıyafeti nedeniyle hedef gösterilen oyuncu Melis Sezen, "Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya devam edeceğiz; ruhumuz nasıl isterse öyle" paylaşımı yaptı.

Giydiği kıyafet nedeniyle MHP Milletvekili Ahmet Çakar tarafından hedef gösterilen oyuncu Melis Sezen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz" dedi.

Çakar'ın Sezen için, “Adını falan bilmem. Geçen gün galaya çağırmışlar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan bir suçtur. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok. Göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş. Bu ahlaksızlığın daniskası değil midir?” sözleri sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden olmuştu.

"BİZ KADINLAR RUHUMUZ NASIL İSTERSE ÖYLE"

Oyuncu Melis Sezen, konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Bu fotoğrafı paylaşmamıştım, içimde kalmıştı. Kalmasın.

Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle…" (Kısa Dalga)

m1.jpg

Kadın