MHP'li Osmanağaoğlu: "CHP, İP, HDP, GP, DEVA, SP, DP… Bitti mi? Bitmedi: PKK, FETÖ, PYD, YPG, IŞİD, DHKP-C'nin hedefinde Cumhur İttifakı var"

MHP'li Osmanağaoğlu: "CHP, İP, HDP, GP, DEVA, SP, DP… Bitti mi? Bitmedi: PKK, FETÖ, PYD, YPG, IŞİD, DHKP-C'nin hedefinde Cumhur İttifakı var"
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, "Gelin hep birlikte; Cumhur İttifakına kimlerin karşı olduğuna bakalım" diyerek şunları söyledi: "CHP, İP, HDP, GP, DEVA, SP, DP… Bitti mi? Elbette bitmedi: PKK, FETÖ, PYD, YPG, IŞİD, DHKP-C ve küresel cinayet şebekesinin meydana getirdiği muazzam bir ihanet blokunun hedefinde Cumhur İttifakı vardır."

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu partilerinin "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı"nda konuştu.

MHP'li Tamer Osmanağaoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni eleştirilerine yanıt verdiği muhalefeti ihanet bloku diye adlandırdı. turkgun.com'daki habere göre Osmanağaoğlu, "Birileri silah haline getirdikleri faturalar üzerinden dirliğimize göz dikerken, bizler saflarımızı daha da sıkı tutacak, kirli birliktelikleri meşrulaştıran kirli zihniyetleri ifşa etmekten geri durmayacağız" dedi.

"Gelin hep birlikte; Cumhur İttifakına kimlerin karşı olduğuna bakalım" diyen Osmanağaoğlu şöyle devam etti:
"CHP, İP, HDP, GP, DEVA, SP, DP… Bitti mi? Elbette bitmedi: PKK, FETÖ, PYD, YPG, IŞİD, DHKP-C ve küresel cinayet şebekesinin meydana getirdiği muazzam bir ihanet blokunun hedefinde Cumhur İttifakı vardır, Milliyetçi Hareket Partisi vardır. Liderimiz Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vardır.

Bizden istenen ise; görmemek için gözlerimizi kapamamız, duymamak için kulaklarımızı tıkamamız, gerçekleri anlatmamak için ise dilimizi tutmamızdır. Hiç kimse merak etmesin; Türk milleti MHP’nin ve Liderinin ne kadar haklı olduğunu çok net bir şekilde görmektedir.

Hiç kimse merak buyurmasın; bizler de Türk Milleti de her milli meselede mandacı zihniyeti ifşa olanların söylediklerini,  Türkiye Cumhuriyeti Devletini jurnalleyenleri net bir şekilde duymaktadır.

Hiç kimse merak etmesin; Türk milliyetçileri gerçekleri anlatmaya, hak olanı haykırmaya, milli olanı tercih etmeye, millettin karşısında olanları anlatmaya, dili döndüğünce devam edecektir."

Gündem