Mikrofonun açık olduğunu unutan Biden küfür etti

Mikrofonun açık olduğunu unutan Biden küfür etti
ABD'de Ian Kasırgası'nın olduğu bölgeleri ziyaret eden Başkan Joe Biden, belediye başkanı ile konuştuğu sırada mikrofonunun açık olduğunu fark etmeyip küfür etti.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, Ian Kasırgası'nın ardından Florida'nın Fort Meyers Beach bölgesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Ray Murphy ile sohbet eden Biden, mikrofonunun açık olduğunu unuttu ve küfürlü konuşurken kameralara yakalandı.

Biden, Murphy'ye küfürlü ve argo bir ifade ile "Kimse bir Biden'la t.… geçemez" dedi. Bu söze yanıt olarak Murphy'nin şaşırarak güldüğü ve ardından "Evet kesinlikle öyle" yanıtı verdiği görüldü.

Biden, ocak ayında kendisine enflasyon hakkında soru soran Fox News Muhabiri Peter Doocy'e de mikrofonu açıkken küfür ederek, "Ne gerizekalı bir o... çocuğu" demişti..

ABD Başkanı daha önce de bisikletten düşmesi, boşlukla tokalaşması, uçağa binerken merdivenlerde sendelemesi ve bir konuşmayı dinlerken uyuyakalmasıyla da sosyal medyada gündem olmuştu.

84 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

ABD'nin son dönemde gördüğü en büyük kasırgalardan olan Ian Kasırgası, 75'i Florida'da olmak üzere en az 84 kişinin ölümüne yol açmıştı. Florida'da 2,6 milyon kişi elektriksiz kalmış, birçok insan kasırganın üzerinden günler geçmesine karşın yiyecek ve su bulamamaktan şikayet etmişti.

Dünya