Millet ittifakı liderleri İzmir'de buluştu: Çankaya’ya giden yol, Gündoğdu’dan geçer

Millet ittifakı liderleri İzmir'de buluştu: Çankaya’ya giden yol, Gündoğdu’dan geçer
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu İzmir'de CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Vekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, CHPli belediye başkanları ve partililer karşıladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir mitingi başladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Gündoğdu Meydanı'na akın eden İzmirliler alanı doldurmaya başladı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşma yapacağı alanda bir binaya Kılıçdaroğlu’nun gömleğinin içinden “K” yazılı süperman kıyafeti görünen bir görsel ve üzerinde “İlk turda bitirelim. Ben Kemal, geliyorum” yazısının yer aldığı pankart asıldı.

Bina boyundaki bu pankartın hemen yanında da aynı boyutlarda Kılıçdaroğlu’nun araba ile Çankaya Köşkü’ne giderken milleti selamladığı “Çankaya’ya giden yol, Gündoğdu’dan geçer” yazılı pankarta yer verildi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'e geldi. Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşlik edecek.

Kılıçdaroğlu'nu havalimanında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile partililer karşıladı.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, İzmir'deki Millet İttifakı mitingi öncesi Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile fotoğrafını "Biz Temel Karamollaoğlu ile yola çıktık geliyoruz İzmir" notuyla paylaştı.

ekran-resmi-2023-04-30-15-08-45.pngekran-resmi-2023-04-30-15-08-45.pngekran-resmi-2023-04-30-15-08-45.png


(Kısa Dalga)

Gündem