Milli Beka Hareketi Başkanı, Sezen Aksu'yu hedef gösterdi: "Bu akşam 20.30'da kapındayız"

Milli Beka Hareketi Başkanı, Sezen Aksu'yu hedef gösterdi: "Bu akşam 20.30'da kapındayız"
AKP'ye yakınlığıyla bilinen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısının sözleri nedeniyle Sezen Aksu'nun evinin önünde açıklama yapacaklarını belirterek "20:30’da kapındayız" dedi.
Sezen Aksu'nun 2017 yılında çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri iktidara yakın isimler tarafından sosyal medyada hedef gösterildi. AKP'ye yakınlığıyla bilinen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin ise 'Minik Cahil' diyerek hakaret ettiği Sezen Aksu'nun evinin önünde bu akşam eylem yapacaklarını "20:30’da kapındayız" diye duyurdu:

"14 Temmuz 2016’da 'CUNTA' imalı şarkının sözlerini yazan, dün de dini hassasiyetlerimize hakaret içeren şarkı sözlerini piyasaya sürerek kinini kusan, FETÖ'nün 'aziz dostum' dediği Sami Yıldırım’ın kızı #sezenaksu yarın 20:30’da kapındayız…" 

Sezen Aksu, iki hafta önce 'Şahane Bir Şey Yaşamak' adlı şarkısının klibini sosyal medya hesabından paylaştı. Aksu'nun 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı şarkı sosyal medyada hedef gösterildi.


Gündem