Milli Savunma Bakanlığı’ndan ‘Akar-Akşener’ görüşmesi haberine yalanlama

Milli Savunma Bakanlığı’ndan ‘Akar-Akşener’ görüşmesi haberine yalanlama
Milli Savunma Bakanlığı iletişim danışmanı Ekrem Okutan, Akif Beki’nin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüştüğü iddiasını yalanladı.

Karar yazarı Akif Beki, bugünkü köşe yazısında 2018'de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bahçesine helikopter inmesini hatırlatarak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Altılı Masa toplantısından hemen önce Meral Akşener’le görüştüğünü iddia etmişti.

Beki, “Güvenilir bir rivayet zincirinden benim kulağıma kadar geldi, inananlar olmuş, düşünün. Akar; şimdi de Savunma Bakanı olarak Akşener'i ziyaret etti mi, ortak adayı mı konuştular, getirdiği mesaj neydi, ikna etmeyi başardı mı? Yani Akşener'in kriz çıkaran hamlesinde gizli ziyaretçisinin bir rolü, etkisi var mı? Şimdilik esrarını koruyor ama sis perdesi dağılınca aslı astarı çıkacaktır” demişti.

Milli Savunma Bakanlığı iletişim danışmanı Ekrem Okutan, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, iddiayı yalanladı.

Okutan, şöyle dedi:

“Akif Beki dedi ki; bir helikopter, Altılı masa adayının açıklanmasından hemen önce Muhalefet semalarında uçmuş. Beki,görünen o ki hezeyan içinde, HALÜSİnasyon görüyor. Tavsiyem; doktora görünmesi,temennim, başını semaya her kaldırdığında yalanları için Allah’tan af dilemesidir.” (Kısa Dalga)

Gündem