'Misafir Odası' sanatçıları ağırlamaya başlıyor

'Misafir Odası' sanatçıları ağırlamaya başlıyor
Müzisyen ve yazar Mahmut Çınar'ın moderatörlüğünde, sanatçıların dinleyenleriyle sohbet ortamında buluşacağı 'Misafir Odası', Kadıköy'de Defne adlı mekanda başlıyor.

Müzisyen ve yazar Mahmut Çınar'ın moderatörlüğünde yapılacak olan, usta sanatçıların dinleyenleriye buluşacağı Misafir Odası, Kadıköy'ün kendine has mekanı Defne'de başlıyor. Özellikle müzik dünyasının önemli isimleri, hem eserleri hem sanat hayatları hem de kendileriyle ilgili sorulara samimi bir ortamda yanıtlar verecek, dinleyicilerle sohbet havasında buluşacak.

Misafir Odası'nın ilk konuğu, 2022'de başlayan bir dizi etkinlikle ve yayınlanan "50 buçuk" albümüyle 50. sanat yılını kutlayan Bülent Ortaçgil olacak.

Kendi tarzını var ederek artık adıyla anılan bir müzik türünü yaratmış olan Ortaçgil, daha önce "Bu Su Hiç Durmaz" kitabında birlikte çalıştığı Çınar'ın ve müzikseverlerin sorularını yanıtlayacak. 7 Şubat Salı günü saat 19:00'da başlayacak olan söyleşiye katılım ücretsiz. Adres şu şekilde: Defne Bar - Osmanağa Mah, Osmancık Sk. No:9/A, 34714 Kadıköy/İstanbul

(Kısa Dalga)

Kültür Sanat