Mithat Sancar'a Meral Akşener ve MHP'den de telefon geldi

Mithat Sancar'a Meral Akşener ve MHP'den de telefon geldi
Annesini kaybeden HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, taziye için arayanları aktarırken, “İktidar partisinden, muhalefete kadar pek çok kesimden telefon aldım. Bu duyguyu kaybetmemek gerekiyor" dedi.

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar'ı TBMM'de bir grup gazeteci ziyaret ederek taziyede bulundu.

+Gerçek'ten Seda Taşkın'ın haberine göre, Sancar, gazetecilerin sorusu üzerine TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve bütün Kürdi partilerin genel başkanlarının taziye dileğinde bulunduğunu ve yarın teşekkür mesajı yayınlayacağını aktardı.

Sancar, “Bunu kaybetmemek gerekiyor. Acıyı paylaşma meselesi tamamen ortadan kalkınca toplum olma imkanları kaybediliyor. Bu toplumdaki sağduyuya inanıyorum” diyerek duygularını paylaştı.

Sancar, “İktidar partisinden, muhalefete kadar pek çok kesimden telefon aldım. Bu duyguyu kaybetmemek gerekiyor. Farklılıkları öne çıkarmadan ortak paydada buluşmak çok önemlidir. Hem siyaset hem de bir çok kesimden telefon aldım. Ben acıda bir araya gelme duygusunu ailemden öğrendim. Farklı kesimlerden aranmak beni şaşırtmadı, beni şaşırtan aramamaları olur" diye konuştu.

Politika